Începe dimineaţa într-o oază de răcoare inspirată de aroma exotică a unui gel de duş parfumat. Apa trebuie să fie călduţă,iar pentru revigorare alternează apa rece,cu cea caldă. La final tamponează uşor pielea cu un prosop moale şi aplică o cremă de corp hidratantă.

Foloseşteunspray răcoritorde faţădupă demachiere,ca tonic,sau pe parcursul zilei pentru reîmprospătare,ori de câte ori ai nevoie. Pe timp de vară,foloseşte-l şi pentru a fixa machiajul. Acesta are un efect răcoritor şi este foarte blând cu tenul,hidratându-l şi hrănindu-l. În plus,are un miros plăcut.

Îţi simţi picioarele grele şi sunt umflate după o zi de muncă,iar căldura de afară ţi se pare insuportabilă? Foloseşte un spray răcoritorpe bază de ceai verde şi mentă,care îngrijeşte,răcoreşte,împrospătează şi reconfortează picioarele obosite.

Răcoare şi pentru părul tău? Dacă foloseşti un şampon cu mentă,care hrăneşte firul de păr şi în acelaşi timp răcoreşte pielea capului,vei reuşi să treci mai uşor peste zilele toride de vară. În plus,părul se va îngrăşa mai greu,iar tu te vei bucura de prospeţime mai mult timp.

Nu lăsa cearcănele să strice frumuseţea şi strălucirea ochilor tăi. Dacă-ţi simţi ochii obosiţi,încearcă un gel răcoritorcu efect calmant şi hidratant totodată. Pungile de sub ochi şi cearcănele se vor diminua,iar tu te vei bucura de o piele fină şi sănătoasă.