Fie că ai părul scurt sau lung,specialiştii ne vin în ajutor şi ne oferă cele mai bune sfaturi în materie de tunsori.

 

Tunsoare bob


Bobul este un look actual,modern şi mereu elegant. Este uşor de întreţinut,de coafat şi nu ne va da mari bătăi de cap. Putem adopta un bob pastelizat unde vom găsi bucle jucăuşe în structura lui. Un bob în onduleuri ne va oferi o coafură perfectă şi armonioasă.
 

Tunsoarea castron


Tunsoarea castron începe să fie adoptată de tot mai multe femei. Este un look care ne va da volum părului şi totodată ne va oferi un aer sexy. Bretonul este evidenţiat prin aspectul său des şi aspectul său static.
 

Tunsoarea pixie


Tunsorile pixie sunt tot mai populare şi purtate de vedetele de la Hollywood. Coafura pixie poate fi purtată cu breton sau cu breton lung asimetric,cu volum,cu şuviţe mai lungi pe părţi laterale sau pixie platinat. În orice caz acest look sexy ne va scoate în evidenţă ochii,sprâncenele şi buzele. Tunsoarea pixie se potriveşte cel mai bine la femeile cu faţă ovală,dar poate fi purtată şi de către celelalte.
 

Tunsoarea în scări


Tunsoarea în scări sau pe diagonală se poartă şi în toamna 2015,indiferent că avem părul scurt sau lung. Este uşor de îngrijit,aranjat şi se potriveşte oricărui tip de păr. Diagonala va fi una perfectă,mai evidenţiată care nu va pune accent doar pe volum sau lungime,ci şi pe mâna stilistului.
 

Tunsoarea filată


Este o tunsoare mai îndrăzneaţă,deoarece asimetria trebuie să fie mai evidentă,iar vârfurile părului să fie cât mai filate. Look-ul trebuie să fie unul nefinisat pentru ca vârfurile să iasă în evidenţă şi este perfect pentru femeile cu păr lung care îşi doresc să dea o notă de curaj. De evitat este părul subţire sau rar. Hairstylistii va sfătuiesc să adăugaţi şi ombre hair pentru ca efectul să fie unul spectaculos.
 

Tunsoarea cu breton


Bretonul se poartă şi toamna aceasta pentru coafuri. El poate să fie drept pe toată fruntea sau filat într-o parte. Restul părului poate să fie tuns în scări sau lăsat drept. Este o tunsoare care necesită atenţie,deoarece bretonul va avea nevoie de îngrijire pentru a arătă perfect,mai ales pentru cele care nu au păr natural drept.