Tunsoarea pixie

Populară în anii '60,tunsoarea pixie îţi va da un look aparte! Bine ar fi să te tunzi în etape. Pentru o tranziţie cât mai lină,optează întâi pentru un bob. În felul acesta,părul îţi va creşte mai repede şi vei putea să te acomodezi mai uşor cu ideea unei tunsori scurte. „Tunsorile care se poartă anul acesta sunt cele pe scurt,pixie,texturizate,pentru care putem gasi mai multe variante,cu breton mai lung sau mai scurt,iar tunsoarea ne permite styling-uri diferite“,spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Citeşte şi:Ce tunsoare ţi se potriveşte în funcţie de forma feţei

Bobul lung

Este o tunsoare nepretenţioasă,pe care o poţi adopta cu uşurinţă. Ea conferă părului mult volum şi iluzia unor şuviţe dese,mai ales dacă le ai fine şi mătăsoase.  „Se poartă long bob-ul care poate fi pe drept sau texturizat şi la care putem adăuga diferite feluri de breton“,explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Lung

Are nevoie de multă atenţie,trebuind să fie tăiat periodic,mai ales dacă are vârfurile despicate. Nu e sufficient doar să-ţi speli părul. După fiecare şamponare,trebuie să aplici balsam de păr,precum şi un tratament special.

Citeşte şi:Tunsoarea „băieţească”:iată de ce te avantajează!

Cum alegi tunsoarea potrivită

„Tunsoarea care ţi se potriveşte cel mai bine trebuie aleasă în funcţie de fizionomie. O poţi alege şi ţinând cont de personalitatea ta,poţi alege o coafură mai îndrăzneaţă sau mai clasică. Printr-o tunsoare cool şi avangardistă poţi ieşi foarte mult în evidenţă şi în acelaşi timp poţi întineri. De aceea este cel mai bine să te laşi pe mâna unui specialist,pentru a-ţi propune tunsoarea cea mai potrivită “,explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Credit foto:www.therighthairstyles.com