Dacă multe dintre vorbele tale încep cu “nu” şi este o persoană care pune răul înainte, ai putea să te gândeşti că acesta este unul dintre motivele pentru care nu îţi poţi forma o relaţie pe termen lung.

Tot ei mai spun că frumuseţea nu este principalul criteriu în ceea ce priveşte atractivitatea feminină.

Citeşte şi: „Iubesc doi bărbaţi şi nu pot renunţa la niciunul! “

Iată cinci trăsături feminine pe care bărbaţii le găsesc atractive.

1. Înclinarea capului.

Cercetătorii au descoperit că înclinarea capului poate face femeia mai atractivă în ochii bărbatului.

În acest studiu, bărbaţilor li s-au arătat fotografii ale femeilor făcute din diferite unghiuri şi în diferite faze ale ciclului menstrual. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că bărbaţii găsesc mai atractive acele fotografii în care capul femeii este uşor înclinat, precum şi cele în care femeile se află în faza fertilă a ciclului menstrual.

2. Dragostea pentru risc.

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Alaska, bărbaţii (precum şi femeile) consideră destul de atractive anumite tipuri de comportament riscant.

De exemplu, bărbaţii vor aprecia capacitatea femeii de a urca munţi. Însă dorinţa de a conduce maşina fără centura de siguranţă, cel mai probabil nu va crea nicio impresie.

3. Simţul umorului

Femeile adoră bărbaţii veseli, dar, după cum s-a dovedit şi bărbaţilor le plac femeile vesele. Cercetările arată că „simţul umorului” este una dintre calităţile principale pe care oamenii vor să o vadă la partenerii lor.

Cercetătorii au descoperit că bărbaţii apreciază mai mult capacitatea partenerelor de a râde de glumele lor. În timp ce femeile îşi doresc ca partenerii să aibă un simţ al umorului bun şi, în acelaşi timp, să perceapă pozitiv glumele lor acide.

Citeşte şi: Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

4. Deschiderea emoţională

Studiul a arătat că persoanele care deţin această calitate, sunt destul de atractive în ochii s*xului opus.

Oamenii de ştiinţă consideră că bărbaţii sunt atraşi, de obicei, de acele femei pe care le înţeleg. Această înţelegere activează în creier centrul de recompensă, ceea ce obligă bărbatul să facă o alegere în favoarea unei astfel de femei. Deci, se dovedeşte că drumul către inima bărbatului se află prin creierul lui. Deschiderea emoţională poate face o impresie destul de puternică asupra bărbatului.

5. Personalitatea

Pentru bărbat, frumuseţea este mai mult decât pielea şi părul frumos.

În timpul studiului, bărbaţii au fost împărţiţi în două grupuri şi au fost rugaţi să evalueze femeile. Primul grup a evaluat doar aspectul, iar celălalt a evaluat şi caracteristicile personalităţii.

Rezultatele au arătat că trăsăturile pozitive ale personalităţii – sunt un factor care poate schimba percepţia bărbaţilor despre frumuseţea feminină.

Sursa: relatii.net/ pixabay.com