Concursul se desfăşoară pe intreg parcursul difuzării serialului Paradisul femeilor, sezoanele 1, 2 şi 3. Uită-te la PrimaTV de la ora 16.00, de luni până vineri, nu rata niciun episod din super serialul italian Paradisul femeilor, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe www.primatv.ro şi poţi câştiga mai multe premii. Două mari premii constând în două bucătării, câte una pentru fiecare dintre cele două etape ale concursului şi săptămânal vouchere – în valoare de 500 de lei – constând în produse cosmetice profesionale. În plus, la finalul serialului, toţi participanţii la concurs mai au o şansă de a câştiga un premiu special.

 

Prima TV aduce în casele telespectatorilor un super serial italian, inspirat din opera lui Emile Zola - „La Paradisul femeilor” - cu o acţiune care se petrece la Milano în anii '50. Serialul Paradisul femeilor (Il paradiso delle signore) este difuzat de luni până vineri, de la ora 16.00, şi ne spune povestea unui mare magazin, un loc magic unde visele devin posibile, unde cuvântul „frumos“ este pentru toată lumea. Doamnele care lucrează în Paradisul femeilor sunt tinere, frumoase, prietenoase, zâmbitoare, invidiate de alte femei şi admirate de bărbaţi. Pentru ele, angajarea în acest loc este o realizare, o rampă de lansare pentru a-şi atinge visele. O vânzătoare, în mod special, iese în evidenţă faţă de celelalte: Teresa Iorio (Giusy Buscemi), o frumuseţe plină de încredere şi vitalitate, proaspăt ieşită dintr-o căsnicie şi restabilită la Milano unde descoperă ce înseamnă să fii liber, dar păstrand valorile şi tradiţiile în care a crescut.

Uită-te la serialul Paradisul femeilor, prinde indiciul, înscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro şi poţi câştiga super premii – o bucătărie la cheie sau vouchere pentru produse si servicii profesionale de infrumusetare. Mai multe indicii, mai multe şanse de câştig! (VEZI VIDEO AICI)

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-paradisul-femeilor