Şasiu Spartan K1, motor diesel Cummings, 360 de cai putere. Nu tocmai informaţiile pe care le primeşti atunci când întrebi agentul imobiliar de o casă. Dar situaţia stă altfel, pentru că vorbim despre o vilă pe roţi.

Se numeşte Jayco Embark Luxury, este creaţia Thor Industries şi Spartan Specialty Vehicles, şi a fost prezentată recent la un târg de specialitate, RV SuperShow, care a avut loc în Florida, Statele Unite.

Un living uriaş găzduieşte o zonă de divertisment cu un televizor LCD HDTV de 50 de inci, multe spaţii de depozitare şi zone special concepute pentru relaxare. Un şemineu poate fi montat opţional.

Dormitorul oferă un pat de dimensiuni generoase, un dressing şi un televizor cu diagonal de 32 de inci, iar în bucătărie, se regăsesc un frigider Whirlpool, un cuptor, un frigider şi cam tot ce îi este necesar unui master chef pe durata călătoriilor lungi.

În baie, se află cabina de duş din fibră de sticlă, o maşină de spălat, chiuvetă şi toaletă, şi finisaje elegante pe care le oferă doar hotelurile de cinci stele.


Vezi cum arată vila pe roţi, cea mai spectaculoasă casă mobilă din lume, pe autoexpert.ro.