Face minuni pentru tenul acneic

Întrucât are o consistenţă mai uleioasă,utilizarea uleiul de jojoba nu este recomandată în timpul zilei. În schimb,2 picături de ulei adăugate în crema de faţă fac minuni pentru tenul tău în decursul nopţii. În plus,are efecte reparatorii şi asupra tenului acneic. O mască săptămânală cu acest ulei poate fi soluţia ideală pentru problemele tale!

Nu neglija nici restul corpului! Gelul de duş are tendinţa să usuce pielea,iar pentru a preveni acest proces tot uleiul de jojoba îţi vine în ajutor. Aplică pe pielea umedă câteva picături şi întinde-le bine. Pielea va fi mai mătăsoasă în doar câteva zile.

O alternativa naturală a demachiantului

În cazul în care vrei să renunţi la produsele chimice de îndepărtare a machiajului,poţi încerca uleiul de jojoba.  Amestecă într-un recipient cantităţi egale de ulei şi apă şi agită bine. Aplică soluţia pe un tampon de bumbac şi urmează ritualul obişnuit de demachiere. Machiajul se va şterge cu uşurinţă,lăsând pielea hidratată.

Ajută părul deteriorat

Te confrunţi cu problema vârfurilor despicate? Aplică câteva picături de ulei pe vârfuri ori de câte ori foloseşti produse care deteriorează părul,precum placa sau uscătorul de păr. Firul va fi protejat,iar procesul de despicare încetinit. Este extrem de util vara când obişnuieşti să înoţi. Are rolul de a închide porii,protejându-l împotriva acţiunii nocive a sării din apa de mare sau a produselor chimice din apa piscinei.

Menţine buzele tinere

Nu doar pielea îmbătrâneşte,ci şi buzele. O picătură de ulei,aplicată pe buze lasă buzele catifelate şi moi.