Ryan Reynolds a avut parte de o surpriză din partea unui fan! A primit în anul 2016 o scrisoare de la un copil, care era un admirator înfocat al lui „Deadpool”. Scrisoarea era, de fapt, o temă pe care micul elev a avut-o la şcoală şi pe care a considerat că e păcat să o păstreze doar pentru el. Nimeni nu îşi imagina ca actorul îi va lua în considerare mesajul, dar Ryan a fost impresionat de gestul pe care l-a făcut copilul, iar răspunsul lui a făcut furori pe reţelele de socializare. 

Ce i-a scris copilul lui „Deadpool”

În anul 2016, imediat după lansarea primului film „Deadpool”, micul fan al lui Reynolds, pe nume Hunter,  a avut o temă la cursul de engleză: să redacteze o scrisoare pentru un personaj din filme. Copilul a considerat că personajul lui preferat „Deadpool” este potrivit pentru această temă, aşa că nu a stat pe gânduri şi i-a scris lui o scrisoare. Hunter a considerat că ar fi păcat ca scrisoarea să nu ajungă chiar la Ryan Reynolds!
Copilul i-a transmis lui Ryan că este fericit că „Deadpool” are glume bune şi că a apărut în multe scene din film. Hunter nu ştia că va urma şi o altă serie, aşa că i-a transmis personajului lui preferat că merită să aibă un film „doar pentru el” şi nu orice film „mediocru” aşa cum cum sunt majoritatea continuărilor. Copilul i-a mai cerut lui Deadpool un autograf şi un sfat despre cum să fie la fel ca el.
A încheiat scrisoarea mulţumindu-i lui „Deadpool” pentru timpul său şi spunându-i că trimiterea acestei scrisori pentru el reprezintă un lucru unic.

De ce Ryan Reynolds i-a răspuns după 5 ani

Ryan Reynolds a fost impresionat de gestul copilului şi de maniera comică în care a redactat scrisoarea. Aşa că a hotărât să îi răspundă imediat! Din păcate, scrisoarea a fost „rătăcită” şi „Deadpool” a întârziat cu răspunsul câţiva ani buni.
După 5 ani, actorul a găsit scrisoarea şi în loc să i-o trimită copilului la domiciliu, acesta a distribuit răspunsul pe Instagram şi Twitter şi a împărtăşit mesajul cu toţi fanii lui. Reynolds i-a mulţumit lui Hunter pentru amabila scrisoare, l-a linişit că vor urma şi mai multe filme, glumind că a trebuit să îl interpreteze pe Deadpool „în felul său”.
Sfatul pe care Ryan i l-a dat lui Hunter este să se ţină de ce îşi doreşte cu adevărat şi să se concentreze pe un singur lucru dacă vrea performanţă.

Scrisoarea a fost foarte apreciată de fani

Aproape un milion de oameni au văzut şi le-a plăcut scrisoarea postată de Reynolds pe Instagram. Pe Twitter a fost distribuită de peste 67.000 de fani, care au apreciat maniera în care „Deadpool” a ales să îi răspundă copilului.

Sursă foto: Shtterstock, Instagram