Ai între 18 şi 35 de ani? În seara zilei de 1 iunie,eşti invitată împreună cu prietenii la un concurs de Carcassonne,al doilea boardgame ca popularitate din România.

Nu contează dacă nu ştii să joci,pentru că vei învăţa foarte repede. Concursul va fi la The Ark din Bucureşti (str. Uranus,nr. 150),începând cu ora 19.00. Pot participa maximum 101 de persoane,câte 5 la fiecare joc. Dacă vrei să mergi,mai trebuie să ştii că participarea se face pe baza unui bilet de intrare de 10 lei. Primii patru câştigători primesc premii care constau în jocuri şi beneficii în valoare de peste 1.000 de lei.

Dacă locuieşti în Galaţi,află că miercuri,1 iunie,ai concert „Phoenix – Pasărea de Foc”,începând cu ora 19:00,la Patinoar. Preţul unui bilet este cuprins între 40 şi 100 şi diferă în funcţie de categorie.

Tot la 1 iunie,nu rata târgul de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român! Ai ocazia să mănânci pe săturate dulciuri,turtă dulce,prăjiturele,să admiri şi să cumperi jucării făcute de artişti şi de studenţi.