La ceremonia restrânsă a participat inclusiv fiica de 17 ani a lui Nicoletta şi Luciano, Alice. Pentru nuntă, Nicoletta a ales o rochie bleu deschis şi un buchet de flori albe. 
 
 
 
Este interesant faptul că, în urmă cu ceva timp, Nicoletta Mantovani a declarat că este puţin probabil să se căsătorească după moartea celebrului ei soţ, explicând acest lucru prin faptul că pentru ea este suficientă o singură dragoste mare în viaţă. În acelaşi timp, într-unul dintre interviurile sale recente, văduva cântăreţului de operă a povestit că, la 13 ani de la moartea lui, a decis totuşi să-şi refacă viaţa:
 
”Luciano va rămâne întotdeauna o persoană importantă în viaţa mea. Voi continua să preţuiesc amintirea lui. Dar, după cum îmi amintesc, el spumea mereu că trebuie să trăieşti fiecare moment la maximum, încercând mereu să zâmbeşti. Alberto mă face foarte fericită. Simţim o iubire profundă, o adevărată magie.”
 
Anterior, Nicoletta Mantovani, care a fost căsătorit 5 ani cu tenorul italian Luciano Pavarotti, a declarat în revista „Chi” că s-a îndrăgostit şi că se va căsători în septembrie. Ea spunea că are o relaţie  de aproximativ 9 luni cu Alberto Tinarelli, care este expert în finanţe. „Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună şi ne-am îndrăgostit imediat. Apoi, carantina ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru celălalt”, a povestit Nicoletta Mantovani.
 
 
Sursă foto: Instagram