Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Cristia Borcea a povestit cum a ales să petreacă timp de calitate alături de familie, în staţiunea Olimp. 

"Vreau să am grijă de sănătatea mea şi a familiei. Nu risc să plec mai ştiu eu unde şi să mă întorc cu cine ştie ce boală! Stau acasă, că e bine şi-n România, hai să şi punem în practică faptul că avem o ţară frumoasă. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 staţiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiţii masive şi eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuţii să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Azur sau al staţiunilor din Italia, din Croaţia. Olimpul a fost perla litoralului românesc", a explicat omul de afaceri. 

În tinereţe, Cristi Borcea avea un vis: să aibă o proprietate pe litoralul românesc.

"Cândva, tânăr fiind, cred că în 1989 era, am stat cu Victoria Bucureşti, eram fotbalist acolo, fix aici, la hotelul pe care-l deţin acum. Eram cu oamenii care m-au crescut, în fotbal, şi-am stat aici într-un cantonament. Era Hotel Muntenia, aşa se numea. Îmi plăcea enorm, m-am gândit: «Doamne, mi-ar plăcea să fie al meu în viitor!»", a mai povestit omul de afaceri. 

Ceilalţi trei copii ai lui Cristi Borcea se află în SUA şi nu au reuşit să ajungă din cauza restricţiilor impuse. 

FOTO Facebook