Trebuie să fii provocatoare şi trendy,doar e sezonul cald,în care e permis orice! Diana Nicolae, stilist Click! îţi spune care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească, sub nicio formă, din garderobă,în vara asta!

Pantalonii scurţi

Renunţă, măcar o dată, la culorile neutre şi optează pentru o pereche de pantaloni ultra-scurţi, cu imprimeuri. O altă variantă sunt pantalonii scurţi stil safari, care sunt ceva mai lejeri, dar extrem de actuali!

Sandalele romane

Cine spune că sandalele fără toc nu te pot face să araţi sexy? Modelul roman, de preferat din piele întoarsă, e o opţiune minunată. Alege acest tip de sandale, extrem de comode, şi poartă-le fie cu şort din denim, fie cu o rochie hippie. Combinaţia te va face să arăţi fabulos şi relaxată, deopotrivă.

Eşarfa imprimată

Sezonul acesta eşarfele şi şalurile din mătase sunt la mare căutare. Cu imprimeuri cât mai vesele,eşarfele sunt un accesoriu de nelipsit pentru zilele răcoroase de primăvară sau pentru serile târzii de vară.

Rochia imprimată

Romantică, nonşalantă şi un pic retro, acestea sunt cuvintele-cheie pentru o vacanţă liniştită, dar şi plină e stil. Şi, pentru a fi o “apariţie”, ai nevoie de o rochie cu imprimeuri floarale sau de orice alt fel, care să te scoată din anonimat!

Pălăria împletită

Împletiturile din fibre naturale sunt foarte răcoroase, astfel că pălăriile din paie devin esenţiale pentru zilele călduroase de vară. Nu te poţi lipsi de ele pe plajă, dar le poţi purta şi în oraş,l a ţinutele casual. Împrumută din garderoba masculină o pălărie pe care să o transformi într-una foarte şic, cu o panglică înflorată din mătase sau câteva mărgele.

Salopeta

O salopetă din denim sau dintr-un material lejer este una dintre piesele care trebuie să existe în dulapul tău, sezonul acesta. Indiferent că e scurtă sau lungă, salopeta îţi va conferi un aer de originalitate!