Iată zece vedete care arată mult mai bine fără machiaj: 

Natalie Portman

 

Natalie Portman, în vârstă de 37 de ani, esre impecabilă la fiecare apariţie publică. Dar când nu trebuie sa mearga la un eveniment monden, actriţa uită de produsele cosmetice, adoptând un look natural.

Pink

Pink, 39 de ani, a fost surprinsă de multe ori nemachiată. Dovada incontestabilă că se simte foarte bine în pielea ei, cu sau fără machiaj.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, fără machiaj! Are un ten impecabil la vârsta ei

Zoë Kravitz

Zoë, care e model, actrita si cantareata, abordeaza de cele mai multe ori minimalismul in machiaj, probabil şi datorită frumuseţii sale naturale. Are pometii perfect conturati, pielea exotica, fara imperfectiuni, ochii migdalati si nasul minuscul, adorabil.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, 26 de ani, a fost, de-a lungul timpului, o apariţie extrem de controversată. Vedeta a trecut prin schimbări şocante şi a adoptat fel şi fel de stiluri vestimentare, care mai de care mai nonconformiste şi mai ciudate.

Kelly Osbourne

Surprinsă deseori nemachiată, chiar în ipostaze care nu i-au adus cinste, Kelly Osbourne, 34 de ani, nu se teme să apară în public naturală.

Katy Perry

Katy Perry, 34 de ani, a apărut nemachiată  într-un clip difuzat pe YouTube. Ea a declarat că a acceptat să apară naturală pentru a le explica tinerilor că nu trebuie să fii perfect pentru a avea curaj să-ţi urmezi visele.

Victoria Beckham

Ştim cu toţii că Victoria Beckham este foarte pretenţioasa când vine vorba de imaginea ei şi întotdeuna are grijă să apară machiata şi îmbrăcată elegant în public. Arată însă bine şi fără machiaj.

Taylor Swift

Taylor Swift se poate poate mândri cu un ten impecabil şi nişte trăsături frumos conturate chiar şi atunci când nu este machiată.

Eva Longoria

Frumoasa latină s-a arătat lumii de multe ori aşa cum se trezeşte dimineaţa. Şi, deşi nu are aceeaşi strălucire ca pe covorul roşu, Eva Longoria are aceleaşi trăsături armonioase, nasul mic, ochii puţin migdalaţi şi tenul fin şi lucios.

Lena Headey

Actriţa Lena Headey, cea care a reuşit să cucerească fanii „Game of Thrones' prin rolul reginei Cersei Lannister, atrată incredibil la 45 de ani, chiar şi fără machiaj.

 

Sursă: eva.ro