1. Botine pentru toată ziua

Dacă eşti adepta ţinutelor casual sau elegante,botinele sunt alegerea perfectă. Cu toc sau cu talpă ortopedică,din piele întoarsă,lac sau din piele,într-o mulţime de modele şi de culori.

Comode şi uşor de combinat,asortate corect,botinele pot conferi un look şic. Poartă-le cu o fustă sau cu o rochie scurtă sau până la genunchi,cu o pereche de colanţi sau la jeanşi. Dacă ai picioarele groase,botinele nu te avantajază.

2. O variantă elegantă

Spectaculoase, feminine şi sexy, cizmele peste genunchi reprezintă un accesoriu la modă care iese în evidenţă.

Ele trebuie purtate cu ţinute sobre,cu efecte bine dozate, pentru a nu cădea în vulgaritate. Pentru o ţinută de bun gust, combină-le cu o fustă scurtă, o pereche de pantaloni scurţi eleganţi sau cu o pereche de colanţi.

3. Cizme din cauciuc pentru zile ploioase

Şic,comode şi foarte la modă, sunt ideale pentru zilele ploioase de toamnă. Combină o pereche de jeanşi cu un top simplu şi cu un sacou în stil bărbătesc.

Cizmele din cauciuc se vor potrivi perfect,mai ales dacă au o culoare veselă sau un imprimeu. Pentru o pereche de cizme în culori neutre,alege o rochie-pulover,o pereche de dresuri tricotate sau colanţi şi un trenci feminin. Poţi accesoriza ţinuta cu o eşarfă cu model.

Extra sfat

Accesoriile contează. Fie că e vorba de o curea îngustă,de o geantă mică sau de bijuterii cu strasuri strălucitoare,acestea te vor ajuta să radiezi feminitate şi frumuseţe.

Dacă eşti mică de înălţime, evită cizmele peste genunchi, deoarece te vor face să pari şi mai scundă şi vor da impresia unei siluete tăiate în două.