Nativii în zodia Peşti vor avea un plus de noroc în dragoste în anul care vine. Au şansa să aibă parte de o relaţie de iubire armonioasă, cu şanse de materializare, în caz că acest lucru nu s-a petrecut încă. Cei născuţi în zodia Scorpion este posibil să aibă un an dificil în plan sentimental. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, sunt tentaţi să-şi schimbe statutul spre finalul primăverii sau al verii viitoare.

Nu va fi un an de care să ne temem, dar va trebui să învăţăm să dăm dovadă de mai multă răbdare cu noi şi cu partenerii. Planetele aflate în tranzit arată că unii nativi sunt mai expuşi riscului de a fi înşelaţi.

Unele evenimente astrologice indică faptul că trei semne zodiacale pot fi înşelate în 2022. Primul este chiar Venus retrograd care va fi cauza unui adevărat cutremur în viaţa amoroasă a unora, prin reapariţia unor foşti parteneri şi prin activarea unor relaţii din trecut. Spre finalul anului 2022, planeta Marte se va afla în mişcare retrogradă, ceea ce va avea un impact negativ asupra unora dintre nativi. Mulţi vor cădea pradă mâniei, agresivităţii şi resentimentelor, iar toate acestea vor lăsa loc pentru tentaţii exterioare relaţiilor lor rutinate.

Nativii în Berbec tind să-şi iasă din fire dacă nu primesc ceea ce oferă