Potrivit Insider, iată care sunt top 10 staruri care şi-au îndeplinit visul de a fi împreună cu alte celebrităţi: 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez 

În timpul unei apariţii în emisiunea "Tonight Show Starring Jimmy Fallon" din NBC, în 2019, lui Rodriguez, fostul jucător de baseball, i s-a arătat un videoclip din anul 1998. În videoclip, un reporter l-a întrebat pe acesta despre relaţia visurilor sale şi, fără ezitare, a amintit de cântăreaţa Jennifer Lopez. Alex Rodriguez s-a logodit cu J Lo în martie 2019, după doi ani de relaţie. 

Lisa Bonet şi Jason Momoa 

Actorul principal din filmul Aquaman, Jason Momoa a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, că actriţa care interpreta rolul lui Denise Huxtable în "Spectacolul Cosby " a fost iubirea din adolescenţa lui, însă nu i-a povestit niciodată despre acest lucru până la venirea pe lume a copiilor. 

“Încă de când aveam opt ani şi am văzut-o pe Lisa la televizor, am fost ceva de genul <<mami, vreau asta!>>", adică “o voi iubi toată viaţa şi nu mă voi lăsa până nu am să fiu împreună cu ea”, a mai povestit actorul.

Momoa şi Bonet au început să întâlnească în 2005, au împreună doi copii pe nume Lola şi Nakoa-Wolf şi s-au căsătorit în 2017.

Miley Cyrus şi Cody Simpson 

“Ştiam toate cuvintele cântecelor ei, nu o să mint. Nu îmi este ruşine deloc. Am fost un mare fan al lui starului Disney, Miley Cyrus”, a spus cântăreţul într-un interviu. Cei doi au început să întâlnească în 2019, după ce au fost prieteni câţiva ani. Simpson a mai scris şi lansat şi o piesă despre vedetă şi despre cât de preţioasă este aceasta pentru el. 

Victoria şi David Beckham

"Dragostea la prima vedere există", a declarat Victoria Beckham, fosta cântăreaţă din trupa Spice Girls, pentru British Vogue despre întâlnirea cu viitorul ei soţ în 1997. Cuplul s-a căsătorit în 1999 şi au patru copii împreună: Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper. 

Hailey şi Justin Bieber 

Hailey şi Justin s-au întâlnit pentru prima dată în 2009 la emisiunea "Today” a NBC tv, după ce au fost introduşi de tatăl ei, Stephen Baldwin. Hailey şi tatăl ei s-au pozat, de asemenea, cu Justin la premiera filmului cântăreţului din 2011, "Justin Bieber: Never Say Never”. 

"Nu am fost niciodată un super-fan, al lui sau al altcuiva”, a spus Hailey pentru Vogue într-un număr din 2019. Cele două vedete s-au întâlnit câţiva ani şi s-au căsătorit în 2018. 

Fergie şi Josh Duhamel 

Vedeta din filmul Transformers, Josh Duhamel, a povestit în cadrul unei emisiuni că îi plăcea de cântăreaţa Fergie înainte să ajungă să o întâlnească. Ba mai mult, el le-a spus producătorilor emisiunii sale de la acea vreme, "Las Vegas" să invite trupa Black Eyed Peas din care făcea parte şi Fergie. Planul lui de a fi împreună cu aceasta a funcţionat până la urmă. Cei doi s-au căsătorit în 2009. Au şi un fiu pe nume Axl, însă separarea lor a fost inevitabilă în anul 2017. 

Ariana Grande şi Pete Davidson 

Cunoscuta cântăreaţă, Ariana Grande, a povestit la un moment dat că i-a spus în glumă managerului că o să se mărite cu actorul şi comediantul Pete Davidson. Cei doi şi-au început relaţia romantică în 2018, însă s-au despărţit după câteva luni. 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello

Actorul american a povestit în cadrul unor emisiuni că îi place Sofia Vergara pentru că “este superbă” din toate punctele de vedere. Aceştia s-au căsătorit în Florida în 2015, la un an după ce s-au întâlnit. Tot în cadrul unui interviu, în 2017, el a mărturisit că, de fapt, s-a căsătorit cu idolul său, frumoasa Sofia Vergara. 

Mariah Carey şi Nick Cannon 

Actorul american, Nick Cannon, s-a îndrăgostit de celebra cântăreaţă pe care nu o cunoştea personal. În timp ce oamenii apropiaţi îi spuneau că nu are nicio şansă, el era sigur de faptul că va fi împreună cu femeia pe care o iubea. Cei doi s-au întâlnit şi s-au căsătorit în 2008 şi au împreună o pereche de gemeni. Din nefericire, actorul a depus divorţ în 2014 şi a fost finalizat doi ani mai târziu.

Katie Holmes şi Tom Cruise 

Până să-l întâlnească pe actorul Tom Cruise, doi martori au povestit pentru o publicaţie că actriţa spunea rugăciuni şi avea inclusiv poze cu actorul printre notiţele ei atunci când participau la un curs religios din cadrul Academiei Notre Dame - o şcoală catolică privată. O altă apropiată a declarat că actriţa era îndrăgostită de el încă din adolescenţă, având postere cu el afişate pe pereţii propriei camere. Cei doi au început să întâlnească în 2005 şi s-au căsătorit la scurt timp. Cei doi au divorţat în 2012.

FOTO:Shutterstock.com, New York, 2019.