Întâlnirea cântăreţei britanice cu fosta ei profesoară s-a petrecut la concetul An Audience With Adele, difuzat de ITV. Adele a fost întrebată de Emma Thompson dacă a existat cineva în viaţa ei care a sprijinit-o la nevoie, care a inspirat-o şi a protejat-o de toate nebuniile care pot apărea în viaţă, la o vârstă fragedă.

"Da, am avut o profesoară în Chestnut Grove cu care făceam engleza", a răspuns vedeta de 33 de ani, adăugând următoarele: “Se numea Doamna McDonald”. “Aţi păstrat legătura?”, a continuat să o întrebe actriţa britanică, la care cântăreaţa a spus că n-a mai văzut-o de la 12 ani, după care a început s-o laude: “Era atât de tare! Purta tot felul de brăţări aurii… Ne-a făcut să ne pese de materie pentru simplul fapt că ei îi păsa de noi. Era atât de plăcută, încât de-abia aştam orele de engleză!”, a declarat vedeta conform celor relatate de People.

“Da, pentru că se întâmplă ceva ciudat aici…”, a adăugat Thompson, după care Adele a început să intre la idei şi să se uite spre public de parcă se aştepta să se ridice cineva cunoscut din sală. “E aici? E Doamna McDonald aici?” Iar doamna McDonald s-a ridicat de pe scaunul ei şi a început să meargă spre scenă, spre uimirea totală a lui Adele, care a început să lăcrimeze de emoţie.