Există mai multe hashtag-uri pentru a găsi „Oh No! Our Table! ‟, dar dintre toate numai cel numit #ourtable are 900 de milioane de vizualizări. Oferă videoclipuri care variază de la provocări la remixuri. În număr covârşitor, utilizatorii reţelei sociale au participat la provocarea „încearcă să nu râzi în timp ce înregistrezi”.

Ei trebuie să menţină o faţă serioasă în timp ce sincronizează zgomotul produs de spargerea mesei de sticlă şi vocea unui copil care spune „Oh No! Our table is broken!‟. Potrivit unui utilizator de TikTok, „zgomotul provocat de un dezastru produs în filmuleţ nu este amuzant deloc până când nu se aude primul «Oh, nu!»‟.

Unele dintre videoclipurile scurte care au ajuns virale este acela în care un câine distruge o măsuţă din sticlă. Desigur, la fel ca majoritatea tendinţelor ivite pe reţeaua socială TikTok, iteraţiile ironice ale sunetului sunt la fel de populare: „Oh, no, my mental health it’s broken‟ este un alt sunet care s-a inspirat din original. Dar cum a început această tendinţă?

 

@lockedinout

Oh No

♬ oh no our table - goompa

Un video care a adus 3 milioane de vizualizări

„Oh, nu... ‟ a fost prezentat iniţial în emisiunea de televiziune „America's Funniest Home Videos‟. Videoclipul care a dat naştere acestui trend de pe TikTok a apărut în 2016.

Citeşte şi:

TikTok are 1 miliard de utilizatori activi cu 4 ani mai devreme decât Facebook. Cine sunt cei mai bogaţi tiktokeri

O tiktokeriţă s-a drogat accidental după ce a mirosit o floare ce conţinea serul adevărului. Ce efecte a avut asupra ei?

În clipul de doar 24 de secunde, un copil stivueşte cărămizi pe o măsuţă de cafea din sticlă din sufragerie. Toată lumea, cu excepţia băiatului, a prevăzut ceea ce s-a întâmplat la final. Masa se prăbuşeşte sub greutatea turnului de cărămizi şi se sparge. Băiatul se îndepărtează şi-şi dă seama stupefiat că masa s-a spart.

Pe YouTube, videoclipul are peste 3 milioane de vizualizări. Deşi au trecut câţiva ani de când acel video a explodat în număr de vizualizări pe internet, a revenit recent. Faptul că este din nou în tendinţe este o dovadă a faptului că umorul TikTok cucereşte mulţi utilizatori.

FOTO: Shuuterstock