Câştigătoarea Icon Award, Pink, a purtat un costum negru, strălucitor şi a început recitalul de hituri aducându-şi pe scenă fiica, în vârstă de 9 ani. Atunci când piesa s-a încheiat, mama şi fiica s-au îmbrăţişat înainte ca Willow să părăsească scena. Pink a fost la înălţimea noului său premiu Icon la Billboard Music Awards 2021 cu o interpretare aeriană emoţionantă la piesa ei „Cover Me in Sunshine‟ în tandem cu fiica ei de 9 ani, Willow Sage Hart.

Pink a primit premiul din partea lui Jon Bon Jovi

Piesa câşigătoare este un single pe care Pink l-a înregistrat cu Willow şi care dat startul unui recital de opt minute. Artista de 41 de ani, cunoscută pentru acrobaţiile uluitoare din timpul concertelor, a oferit un nou spectacol emoţionant şi fascinant alături de fiica ei. La finalul numărului, vedeta s-a declarat mândră de Willow şi a primit Icon Award din partea lui Jon Bon Jovi.

În urmă cu mulţi ani, Pink i-a fost prezentată muzicianului Jon Bon Jovi, care i-a devenit bun prieten. Acesta i-a apreciat măiestria şi talentul nativ. Mai mult, i-a spus că a schimbat regulile jocului în muzica rock. La rândul ei, şi Pink a recunoscut că a fost „zdrobită” când, la 8 ani, a aflat că Bon Jovi era deja într-o relaţie. „Mă bucur foarte mult că ai găsit dragoste adevărată”, a afirmat ea, adresându-i-se de pe scenă, şi a adăugat: „dar mi-ai frânt inima‟. A glumit că , deşi „i-a smuls posterul de pe perete şi l-a înlocuit cu Sebastian Bach‟, a acceptat să primească de la el, drept scuză, premiul Icon Award la premiile Billboard 2021.

Mama şi fiica au început să colaboreze în timpul carantinei

„Willow a fost fantastică!‟, a mărturisit Pink în timpul discursului de acceptare a Icon Award. „De asemenea, îi place să aibă petreceri de dans cu mine după cină, şi asta e foarte distractiv‟. Pink a început colaborarea mamă-fiică după ce au găsit „alinare în muzică‟ în timpul carantinei cauzate de pandemia de COVID-19, după cum a spus artista care a adăugat: „scoatem acest cântec fără alt motiv decât acela că sperăm că vă aduce dulceaţă, soare şi alinare‟.

Totuşi, nu este prima lor piesă împreună. În anul 2018, Willow şi Pink au înregistrat o interpretare a „A Million Dreams‟ pentru un album tribut dedicat popularului film muzical condus de Hugh Jackman. Pe lângă faptul că a cântat, Willow a jucat şi în videoclipul mamei sale pentru „Just Like Fire‟.

Pink, al zecelea muzician care primeşte Icon Award

Cântăreaţa a adus patru single-uri pe locul 1 pe Billboard Hot 100, iar ultimele sale 3 albume au ajuns în Billboard 200 pe locul 1.

Pink, născută Alecia Moore, este al zecelea muzician care a primit Icon Award. Este un premiu care oferă recunoaştere unor artişti remarcabili care au atins excelenţa în topurile Billboard şi au pus un semn de neşters în muzică. Printre câştigătorii anteriori se numără Mariah Carey (2019), Janet Jackson (2018), Cher (2017), Celine Dion (2016), Jennifer Lopez (2014), Prince (2013), Stevie Wonder (2012) şi Neil Diamond (2011).

Apariţia cântăreţei vine după premiera noului ei documentar Amazon Prime, „All I Know So Far‟, care relatează viaţa ei pe scenă şi în culise în timpul etapei europene a turneului ei de concerte „Beautiful Trauma” din anul 2019.