În acest sens, astrologul a oferit horoscopul culorilor pe care este bine să le porţi în septembrie. Ţine cont de indicaţii şi vei avea ocazia să îţi restartezi sistemul şi energiile în favoarea ta. Pentru fiecare semn zodiacal vei afla în cele ce urmează ce sector de viaţă poţi activa în prima lună de toamnă. Este suficient să ai asupra ta un obiect în acea nuanţă, o geantă ori o brăţară care are şi culoarea ce-ţi poartă noroc luna aceasta, nu trebuie să te îmbraci în roz, de exemplu.

Berbec

Ca să se restarteze, Berbecul are nevoie de energie fizică, pentru că nativii în această zodie îşi irosesc această energie rapid, pentru că se implică în foarte multe lucruri deodată. Poartă culoarea roşie cât de des poţi, pentru că asta îţi va da energie, chef de muncă, dorinţa de a face lucruri.

Taur

Culoarea recomandată este verde-închis ori smarald sau poartă agate de culoare verde, pentru că acestea te vor ajuta să te ancorezi în realitate. Esenţa Taurului este materialul, teluricul, iar culoarea verdele-închis te impulsionează să fii prezentă, cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Semn de aer, Gemenii au nevoie de logică, comunicare şi coerenţă, aşa că este foarte important să porţi peruzea ori turcoaz. Acestea îţi dau restart la sistemul de comunicare, la spiritul de vorbă şi a ideilor foarte bune.

Rac

Esenţa Racului este intuiţia, dar şi maternitatea şi grija faţă de ce este în jur. Ca să trezeşti această energie, care reprezintă ritmul, pedala de acceleraţie la tot sistemul tău, poartă culorile alb, argintiu, obiecte decorative din argint şi piatra lunii. Atenţie! Aceasta este o piatră semipreţiosă, care se încarcă, însă, mult prea mult şi te oboseşte energia ei pe lună plină sau lună nouă.

Leu

Esenţa Leului este să fie şeful care conduce. De asemenea, este şi zona solară, vivacitatea, bucuria de trăi, iar ca să trezeşti toate acestea în tine, este bine să porţi culoarea portocaliu sau să ai asupra ta aur galben.

Fecioară

Aminteşte-ţi, de fapt, trebuie să activezi în această lună spiritul de supravieţuitor şi de organizator. În acest sens, poartă culoarea verde-deschis ori verde normal, nu verde tip kiwi, şi poartă asupra ta obiecte decorative din lemn.

Balanţă

Balanţa trebuie să îşi reamintească de instinctul de negociator şi mai ales de mediator, ca să restartezi tot sistemul, şi atunci este bine să porţi culori pastel, în special roz. Dacă nu rezonezi cu roz, oricare dintre culorile pastel este ideală pentru septembrie.

Scorpion

Nativul în Scorpion trebuie să îşi reactiveze instinctul de supravieţuitor. Supravieţuitorul absolut al zodiacului este Scorpionul. Şi că să activezi această energie poartă vişiniu, roşu-închis, negru, onix.

Săgetător

Tu ai nevoie să porţi culoarea albastru-închis, albastru-jandarm în această lună, sau să ai asupra ta ceva de metal, de cupru. Însă, atenţie, cupru este un material care detectează foarte uşor nivelul de toxine din corp. El, de obicei, oxidează pe piele, în funcţie de cantitatea de toxine din corp. Cei născuţi în această zodie trebuie să-şi restarteze curajul şi sportivitatea, adică nu să tragi de fiare, ci să fii energic, activ şi onest cu cei din jurul tău.

Capricorn

Managerul, raţionalul, contabilul, cel care este ancorat în realitate şi care îi conduce pe alţii din punct de vedere logic. Ca să trezeşti această latură în tine, poartă gri-uri şi orice pietrică obişnuită, dacă o ai asupra ta, îţi va aduce noroc.

Vărsător

Vărsătorul este vizionarul, cel care vede în viitor, cel care anticipează tehnologia – ca să faci asta, activează-ţi energia pozitivă purtând culoarea mov, culoarea ametist. Orice este mov este de bun augur pentru tine.

Peşti

Nativii în Peşti sunt sensibilii zodiacului, sunt înţelepţii, cei care aduc ceilalţi nativi cu picioarele pe pământ. Peştii sunt cei care îţi deschid poarta contientizărilor. Ca ă activeze acest mechanism care duce la restartul sistemul, cele mai bune culori de purtat în septembrie sunt indigo, mov-închis, argintiu, albastru-închis.

@Shutterstock