Cântăreaţa de 39 de ani şi Sam (27) au devenit un cuplu oficial la începutul anului 2017, însă cei doi amorezi se cunoscuseră cu câteva luni mai devreme, pe platoul de fimare al videoclipului vedetei, unde a apărut şi chipeşul Asghari. Iar acum, după o idilă de câţiva ani buni, s-au logodit. Însă Brit nu e la prima ei logodnă...


În 2004, vedeta a ajuns la altar de două ori – o dată ca să se căsătorească cu iubitul ei din copilărie, Jason Alexander, şi a doua oară ca să devină soţia lui Kevin Federline, tatăl copiilor ei.


După ce sărbătorise Revelionul în Las Vegas, Spears a şocat întreaga lume cu prima ei nuntă. Cei doi iubiţi şi-au unit destinele în miezul nopţii, sub influenţa alcoolului şi păreau mai fericiţi ca niciodată. „A fost nebunie curată! Ne uitam unul la altul şi ne-am propus să facem ceva nebunesc. «Hai să ne căsătorim, aşa, doar de chichi!»”, a dezvăluit mirele pentru Access Hollywood.  


Cu şapcă de baseball pe cap şi blugi rupţi, cântăreaţa a plătit 70 de dolari pentru a-i spune partenerului ei „Da!” în Capela Albă din Las Vegas, la 5 dimineaţa, în duminica de 3 ianuarie 2004.