„Până când‟ este o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele şi în versurile ei, derivele, fricile şi apăsările perioadei pe care o traversează acum omenirea.

„Este, în aceste timpuri, un preaplin de emoţii pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum ştie. Unii oameni scriu, alţii plâng sau se plâng, unii urlă, alţii studiază, unii acţionează sau construiesc. Noi, artiştii, avem la îndemână muzica pentru a exprima ceea ce simţim. Astfel, ne alinăm pe noi şi, sperăm noi, îi alinăm şi pe alţii‟, povesteşte Smiley despre noua sa piesă.

Inspirată din întrebarea pe care Smiley şi-o pune din ce în ce mai des, „Până când‟ poate suna diferit în fiecare om, în funcţie de ce este prea mult, prea gri, prea des amânat, prea nociv pentru fiecare.

„Până când, până când o să mai suferim pe Pământ, uite cum suflete plâng, că nu mai ştiu până când e prea mult‟, spune o parte din refrenul noii piese produse de HaHaHa Production, împreună cu Cat Music şi semnate de Smiley ca muzică şi text alături de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss şi Lucian Nagy.