După ce primele două episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul‟ şi „Nu mai există dup-aia‟, au spus povestea copilăriei fericite şi a adolescenţei tumultuoase a trei buni prieteni, „Purtat de vânt‟ aduce în prim plan lupta personajului principal de a păstra bucuria, simplitatea şi esenţa vieţii, dincolo de drumul succesului şi al visului împlinit.

„Jumate din mine ar merge doar pe drumul spre succes, dar cealaltă parte spune ce rost, dacă nu trăiesc?! Vreau să mă opresc din când în când, să mă simt ca-n prima zi pe Pământ, să mă bucur doar pentru că SUNT şi apoi să mă las purtat de vânt‟, spune refrenul piesei care rezumă nevoia de refugiu în universul propriu a personajului care se dăruieşte mult celor din jur şi drumului profesional.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viaţa este cu de toate şi că e bine ca el să înveţe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, şi universul lui cu tot ceea ce este esenţial: familie, prieteni, distracţie, pasiuni, evadări. Purtat de vânt este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjeşte după puţin timp pentru el şi pentru ceea ce contează în viaţă. Este o gură de libertate într-o mare de trebuie care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat‟, povesteşte Smiley.   

Ascultă noua piesă lansată de Smiley!