Winona Ryder şi Keanu Reeves au lucrat din nou împreună în filmul „A Scanner Darkly‟ din 2006, apoi, în anul 2018, în „Destination Wedding‟ în care au putut fi văzuţi jucând doi străini cinici care se întâlnesc la nunta unui prieten comun. Cu ocazia lansării peliculei din 2018, a avut loc unul dintre cele mai mari turnee de presă, iar Winona Ryder a făcut cu acea ocazie câteva declaraţii care au uimit.

Cei doi chiar se manifestau ca nişte vechi prieteni care păstrează legătura peste ani. Este posibil ca ei să facă acest lucru din motive întemeiate. Potrivit regizorului filmului „Dracula‟, Francis Ford Coppola, cei doi chiar sunt căsătoriţi din punct de vedere tehnic.

„Ne-am căsătorit în timpul filmărilor pentru «Dracula»‟

Totul a pornit de la acea scenă de nuntă de neuitat din filmul „Dracula‟. Se pare că un preot român adevărat a fost chemat pe platourile de filme şi i-ar fi cununat pe cei doi actori.

Într-un interviu oferit de Winona Ryder publicaţiei „Entertainment Weekly‟, înainte de apariţia filmului „Destination Wedding‟, ea a dezvăluit că ar putea fi căsătorită în România cu Keanu Reeves. „De fapt, ne-am căsătorit în timpul filmărilor pentru «Dracula». Vă jur că eu chiar cred că suntem căsătoriţi în viaţa reală‟, a dezvăluit ea. „În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un adevărat preot român”, a explicat ea şi a adăugat: „A ţinut întreaga ceremonie, deci cred că suntem căsătoriţi‟.

Francis Ford Coppola a confirmat cununia lor în mod public