Faţă în faţă

 
Din poziţia de îngenunchiat faţă în faţă,penetrarea este mai intensă iar senzaţia de căldură care vă învăluie corprurile vă va face să uitaţi că afară sunt câteva grade cu minus. Această postură permite,de asemenea,stimularea clitorisului şi mângâierea coapselor.
 

În genunchi

 
Stai în genunchi cu spatele la partener,în timp ce el se aşează în aceeaşi poziţie,dar cu faţa spre posteriorul tău. Aţi putea astfel să şi ardeţi câteva calorii. Avantajul este că din această poziţie el are mâinile libere pentru a-ţi mângâia sânii sau a stimula clitorisul.
 

Pe masă

 
Înainte de a aşeza masa,cu lumânări,veselă,bunătăţi,poate vreţi să vă încălziţi puţin până la sosirea invitaţilor. De această dată,cel care se aşează pe masă este el,deşi ideal ar fi doar să se razeme. În acest timp,tu te sprijini în mâini,pe podea,cu picioarele pe masă,adică în poziţia „roaba”. El te trage uşor spre bazinul lui. Penetrarea este una intensă,iar senzaţia explozivă.
 

Poziţia misionarului întoarsă

 
În această poziţie,femeia stă deasupra,cu faţa spre partenerul întins pe spate,cu picioarele apropiate. Astfel,el te va putea atinge,în timp ce tu eşti cea care deţine controlul complet. În acest fel,poţi stabili ritmul şi intensitatea partidei.
 

Poziţia fluturelui

 
Reinventează celebra poziţie a misionarului. Relaxează-te în dormitor pe pat sau pe masa din bucătărie,în timp ce partenerul îţi sprijină picioarele pe braţele lui viguroase,înainte de a penetra. Pentru un plus de confort şi un contact mai intens,pune câteva perne mici sub şezut. Din această poziţie,garantat vei uita de frig.