Sunt şi situaţii în care ai putea dărui cadouri substanţiale, însă doar când sunt justificate (de exemplu, o persoană are nevoie de un anumit obiect). Doar atunci se pot justifica astfel de cadouri mai scumpe, fără a fi interpretate greşit.

În cazul în care nu ştii exact ce să dăruieşti persoanelor dragi din viaţa ta, mai exact ce fel de cadouri simbolice sunt permise, sugestia noastră este să oferiţi flori. Acestea sunt cunoscute încă din vremuri străvechi drept simbolul dragostei, admiraţiei, respectului şi recunoştinţei, aşa că vor fi primite fără probleme. Probabil nu ai văzut până acum nicio persoană care să refuze un buchet de flori.

 

În ceea ce priveşte florile dăruite persoanei iubite, întotdeauna vei avea succes dacă vei dărui trandafiri. Nimeni nu poate refuza un buchet compus din superbele flori, mai ales dacă este ales în funcţie de semnificaţia culorilor.

 

Înainte de a-ţi da câteva sfaturi referitoare la alegerea buchetelor şi la ce tip de flori se potrivesc oricui, trebuie să îţi spunem că poţi comanda florile online, de la o florărie online de lux. Astfel, te vei bucura şi de alte servicii adiacente, care îţi vor aduce şi ţie bucurie, nu doar persoanei căreia îi vei dărui florile. Spre exemplu, vei beneficia de transport gratuit în cel mai scurt timp de la livrare, felicitare personalizabilă cadou, ambalaje de lux şi multe altele.

 În continuare, îţi vom prezenta câteva buchete de flori deosebite, compuse din trandafiri şi ocaziile la care le poţi dărui, în concordanţă cu simbolistica acestora.

 

În primul rând, trebui să îţi recomandăm un buchet de trandafiri roşii. Nu există un cadou mai frumos şi romantic, un cadou mai potrivit pentru persoana iubită, decât trandafirii roşii. Aceştia semnifică iubirea, pasiunea şi pot fi dăruiţi fără a spune ceva, deoarece emoţiile vor vorbi de la sine. În acest caz, îţi recomandăm un buchet special, Romantic Thoughts, format trandafiri roşii aleşi cu grijă şi ambalaţi astfel încât să arate perfect.

Dacă vrei să îi înseninezi cuiva ziua, dăruieşte-i un buchet de trandafiri galbeni. Ştim ce vei spune, că sunt simbolul geloziei, însă nu este deloc aşa. Trandafirii galbeni reprezintă bucuria, fericirea şi sunt flori care aduc căldură în casă şi în suflet, datorită culorii galben, ce este asemănată soarelui.

Nu în ultimul rând, pentru evenimentele fericite, cum ar fi naşterea unui copil sau pentru o persoană dragă din familie, cum ar fi mama, bunica, sora sau poate chiar o foarte bună prietenă, alege cu încredere buchete de trandafiri roz sau descopera florile în cutii în această culoare deosebită. Cu siguranţă se vor bucura având în vedere că rozul reprezintă respectul, feminitatea şi sensibilitatea.

Sperăm că aceste informaţii să îţi fie de folos!