Tendinţe în machiajul buzelor

În ceea ce priveşte rujul, produsele mate nu vor ieşi prea curând din tendinţe. Deşi nu adaugă niciun fel de strălucire buzelor, rujurile mate conferă eleganţă şi rafinament. Pe de altă parte, cele cu particule strălucitoare adaugă un plus de volum buzelor naturale, însă sunt recomandate numai dacă machiajul ochilor nu este proeminent. Acestea vor face buzele să pară mai moi şi mai cărnoase şi vor avantaja toate tipurile de buze. Rujul lichid rămâne şi el în trend, însă este foarte important să îl aplici cum trebuie, fără a depăşi conturul.

Gloss, numai pentru ocazii speciale

Dacă până acum foloseai glossul de buze chiar şi ziua, dorindu-ţi să ai buze mai pline, acum află că acesta este indicat pentru ocaziile speciale, de seară. Îl poţi folosi chiar şi după ce ai aplicat un ruj mat, în culoarea preferată, pentru a adăuga un plus de volum buzelor tale. Alege produsele cu glitter sau particule strălucitoare pentru un efect de buze neon. Poţi depăşi linia conturului, însă aceasta trebuie să fie la fel de bine definită.

Trucuri pentru rezistenţa rujului

Pentru ca rujul să reziste mai mult pe buze, asigură-te că ai exfoliat înainte buzele cu un scrub natural din zahăr brun şi miere. După aceea, ţine cont că buzele au nevoie de puţină hidratare înainte de a aplica produsele cosmetice, aşa că le poţi hidrata cu apă normală sau, de ce nu, cu apă termală. Înainte de a aplica rujul, poţi folosi o cremă hidratantă sau un balsam de buze cu factor de protecţie. Aplică rujul în centrul buzelor mai întâi, apoi urmăreşte linia conturului şi colţurile. După machiaj, lipeşte-ţi buzele de o hârtie, apoi continuă cu încă un strat, pentru ca produsul să reziste mai mult.


Sursă foto: www.youtube.com