Taur

Impulsiv din fire, nativul Taur vede roşu în faţa ochilor dacă nu i se dă de mâncare, mai ales când vine vorba de mâncarea lui favorită. Este destul de pretenţios la mâncare şi preferă tot ce e mai scump, dacă se poate ar mânca numai la restaurant. Îi place să fie servit şi să asocieze cele mai sofisticate băuturi.

Leu

Nativul Leu este un gurmand prin definiţie, căci îi place să mănânce tot ce e mai bun pe lume. Adoră să se răsfeţe culinar şi îi plac preparatele care sunt aranjate perfect în farfurie, fiind foarte atent la detalii. Mănâncă până se satură, ba chiar forţează nota uneori, până ajunge să i se facă rău. Cu toate astea, nu prea se pricepe la gătit.

Balanţă

Nativul Balanţă tinde să respecte ora mesei, aşa că nu face rabat de la mâncare, mai ales de la gustările delicioase şi sănătoase. Totuşi, rezistă cu greu tentaţiilor culinare, aşa că îşi mai face din când în când o poftă. Este o persoană gurmandă, care cheltuie mulţi bani pe preparate din import şi pe mâncăruri mai puţin cunoscute.

Peşti

Nativul Peşti se foloseşte de mâncare adesea ca o modalitate de a se simţi mai bine, de a fi mai fericit. Adoră mâncărurile stradale, picnicurile şi merge la toate festivalurile legate de arta culinară. Îi place să mănânce orice, nu este o persoană pretenţioasă şi preferă în mod special dulciurile.

Sursă foto: www.pixabay.com