Berbec

Impulsivi şi agresivi,Berbecii riscă să distrugă o relaţie frumoasă din cauza unor bârfe,a unei impresii greşite sau a unor zvonuri false. Cu cât mai veche este relaţia,cu atât mai mult neîncrederea şi brutalitatea vorbelor vor avea un impact mai puternic. Riscul de divorţ este la cote maxime în cazul nativilor căsătoriţi,de aceea este indicat să fii mai rezervat,mai prudent şi mai drăgăstos. Arată-i persoanei de lângă tine că o apreciezi.

Rac

Influenţele astrale au un imact negativ asupra vieţii amoroase a Racilor,dar nici nativii nu fac nimic pentru a scăpa de această influenţă. Poate este cazul să nu mai cauţi perfecţiunea în persoana iubită,poate ar trebui să încerci să nu mai controlezi totul şi să nu mai planifici timpul împreună în cele mai mici detalii. Puţin neprevăzut şi adrenalină sunt de dorit.

Săgetător

Simţi nevoia unei schimbări. Te-ai săturat de singurătate (chiar dacă eşti implicată într-o relaţie,tot singură te simţi). Îţi place să flirtezi,iar acest joc periculos va duce la destrămarea relaţiei actuale,dar nu întotdeauna nou înseamnă mai bine. Indicat ar fi să încerci să salvezi povestea de dragoste comunicând cu partenerul. Poate el chiar nu ştie că te simţi dată deoparte. Cât priveşte persoanele singure, nu te încrede în orice vorbă frumoasă spusă de străini.

Capricorn

Deşi eşti printre ghinioniştii zodiacului, este posibil ca problemele în cuplu să se remedieze mai rapid decât în cazul celorlalţi nativi,tocmai datorită capacităţii tale de empatie. Înţelegi perfect punctul de vedere al persoanei iubite şi faci orice ca să remediezi micile divergenţe, până la urmă normale în orice cuplu.