Gemeni 

Deşi pare a fi în stare să înşele oricând, nativul Gemeni iubeşte cu adevărat când se îndrăgosteşte. În afară de pasiunea pe care o depune, nici nu are timp de pierdut pentru a găsi defectele persoanei alături de care trăieşte, de aceea preferă să o accepte aşa cum este şi să îi vadă părţile bune. Este genul de persoană care vede întotdeauna partea plină a paharului, fără să dramatizeze. De aceea, el este şi mai fericit faţă de alte semne zodiacale.

Rac

Nativul Rac este unul dintre semnele cele mai sensibile ale zodiacului, fiind o persoană care îşi pune sufletul pe tavă încă de la începutul unei relaţii. Se îndrăgosteşte uşor, trăieşte intens iubirea şi e în stare să facă totul pentru partener. Aproape că îl idolatrizează, fără să se mai gândească la defectele pe care acesta le are.

Balanţă

Echilibrată şi împăciuitoare, nativa Balanţă va face tot posibilul să accepte un partener aşa cum este el, fără să îi mai reproşeze nimic. Îşi doreşte, pe cât posibil, să se ferească de certuri şi să îşi facă inamici, chiar şi în relaţii. În plus, nativa Balanţă încurajează diversitatea, de aceea este interesată de persoane total diferite.

Săgetător

Nativul Săgetător este o fire care gândeşte deschis, aşa că, de multe ori, vei fi surprinsă cât de repede va fi de acord cu ideile tale nebuneşti despre viaţă sau cu gândirea ta total diferită de a lui. Este o persoană care se adaptează cu uşurinţă şi dă dovadă de flexibilitate, mai ales când vine vorba de concepţia despre viaţă şi planuri de viitor. Te va iubi necondiţionat, doar dacă îi demonstrezi că eşti demnă de sentimentele sale.

Capricorn

Deşi este o persoană raţională, care se ataşează foarte greu, nativul Capricorn iubeşte sincer şi necondiţionat. Pune suflet numai dacă persoana de lângă el se dovedeşte a fi demnă de respectul său şi ar face orice pentru a-i fi bine ei, în primul rând, şi apoi lui. Un soţ în zodia Capricorn este o persoană de la care ai multe de învăţat.

Sursă foto: www.pexels.com.