Gemeni

Nativul Gemeni are două viziuni referitoare la lucrurile pe care un cuplu ar trebui să le facă după o partidă de sex. În primul rând, el îşi doreşte să fie mulţumit de moment şi de modul în care s-a simţit. În al doilea rând, preferă să i se spună în faţă dacă a fost sau nu pe măsura aşteptărilor, pentru a nu îşi crea o imagine falsă. În rest, nu este o persoană sensibilă, căreia să îi poţi şopti cât de mult o iubeşti. Este un om al momentului, care trăieşte clipa şi se bucură de plăcerile trupeşti.

Scorpion

Dornic de a face dragoste mai tot timpul, nativul Scorpion ar fi în stare şi să treacă peste preludiu doar pentru a simţi mai multă plăcere. Când termină o sesiune de amor, el nu mai are timp de îmbrăţişări, vorbe frumoase sau alte lucruri siropoase, care să îl apropie şi mai mult de partener. Este atât de impulsiv încât după ce a terminat ar fi în stare să o ia de la capăt.

Săgetător

Nativul Săgetător poate fi o persoană activă sexual, dacă are alături un partener pe măsură, care ştie cum să îi trezească interesul pentru această latură. Cu toate astea, nu se pricepe la a se apropia de partener, deoarece îi este frică să nu devină vulnerabil. Preferă să păstreze o distanţă şi să nu se ataşeze emoţional de teama de a nu suferi o dezamăgire mai târziu. Poate fi perceput greşit, însă iubeşte cu pasiune şi este extrem de tandru.

Vărsător

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nativul Vărsător este o persoană mai rece şi mai puţin afectivă. De aceea, se explică dorinţa lui de a fi lăsat în pace după o partidă de sex, nicidecum luat în braţe şi răsfăţat. Are tendinţa să iasă imediat din pat după ce a terminat cu acţiunea şi are nevoie de un moment de relaxare în propriul său spaţiu, în care nimeni să nu îl deranjeze. Este tăcut şi preferă să mediteze, în loc să îşi demonstreze afecţiunea faţă de persoana iubită.

Sursă foto: www.newscult.com