Gemeni 

Este puţin probabil ca în acest an să-ţi întemeiezi o familie sau să ai un copil. Nici nu este recomandat să cauţi cu disperare un partener,dacă eşti singură,sau să grăbeşti lucrurile,să iei decizii pripite. Pentru tine,în plan amoros,urmează o perioadă în care e mai bine să tatonezi terenul şi să te asiguri că ţi-ai găsit alesul.

 Leu 

Dacă ai vrea să te căsătoreşti anul acesta,este mai bine să amâni,mai ales în caz că nu eşti dispusă să-i accepţi defectele. Încrederea în partener nu este totul,deci nu-ţi asuma riscuri înainte de a fi sigură că este exact omul pe care ţi-l doreşti alături.

 Scorpion 

Anul acesta,e nevoie de o atenţie sporită în relaţia cu partenerul. Dacă eşti căsătorită,nu-i da motive de gelozie,altfel rişti să fii părăsită. În special în lunile aprilie,septembrie şi noiembrie evită conflictele sau,dacă sunt inevitabile,încearcă să nu pui paie pe foc.

 Vărsător 

Va fi un an dificil pentru tine dacă eşti singură,pentru că sunt şanse mici să găseşti un partener pe placul tău,mai ales că nu eşti prea interesată să socializezi. Dacă ai o relaţie de cuplu de ceva timp,nu vor fi schimbări anul acesta,iar dacă nu eşti căsătorită,nu este o idee bună să-i propui să faceţi pasul cel mare,înainte ca el să fie 100% hotărât.

Săgetător

În situaţia în care nu eşti implicată într-o relaţie,anul acesta nu este propice pentru a găsi partenerul ideal,pentru că nu ai energia necesară pentru a-ţi afla fericirea. În schimb,dacă ai un partener,nu te feri că vorbeşti despre ceea ce te deranjează te teamă că relaţia se va destrăma! Nu e cazul să continui din moment ce lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori şi dacă eşti de părere că nu aveţi bazele necesare pentru a avea o relaţie de lungă durată şi destul de puternică să învingă orice obstacol.

Capricorn

Este un an în care nu vor fi schimbări majore în plan amoros,deşi pot fi excepţii. Dacă vei găsi un partener pe măsura aşteptărilor tale,nu se anunţă o relaţie pasională. Eşti mai interesată de relaţia cu rudele,de renovarea casei sau de profesie decât de bunul mers al relaţiei de cuplu. Vei avea nevoie mai puţin de chibzuinţă şi mai mult de efort susţinut pentru a obţine ceea ce-ţi doreşte pe plan personal.