Berbec

Eşti cea mai entuziastă dintre native,dar şi cea mai îndrăzneaţă. Din păcate,îndrăzneala are şi o altă faţetă:când te supărăcineva,eşti de nestăvilit în exteriorizarea furiei,pentru că accepţi cu mare greutate afrontul care ţi s-a adus. Cu vorbe usturătoare,îl pui la punct imediat pe cel care te-a jignit. Uneori,uiţi efectele cuvintelor dureroase,însă cei care te cunosc cu adevărat ştiu că,de fapt,acesta e doar un mod de a te apăra.

Taur

Chiar dacă în mod obişnuit eşti foarte răbdătoare şi tolerantă,când te enervezi devii rece ca gheaţa şi răbufneşti ca un veritabil taur înfuriat. Partea bună e că totul durează la tine cât o furtună de vară şi pe cât de repede te-ai înfuriat,pe atât de rapid îţi trece. Din acest punct de vedere eşti un exemplu pentru cei mai mulţi.   

Leu

Cum îţi place să conduci în orice tip de relaţieşi să fii adulată,să ţi se arate respect şi să-ţi fie apreciată generozitatea,atunci când eşti dezamăgită şi simţi că ai fost trasă pe sfoară te dezlănţui ca o leoaică furioasă. Nu accepţi să fii trădată sau minţită,deci imediat ce vei fi „atacată”,vei acţiona.

Scorpion

S-a tot vorbit despre acul nativului în zodia Scorpion şi pe bună dreptate. Dacă eşti provocată,te înfurii pe dată şi devii din persoana calmă şi discretă cu care-i obişnuieşti pe cei din jur una impulsivă şi răzbunătoare. Tinzi să fii extrem de protectoare şi-ţi ieşi din fire imediat ce simţi să ţi-au fost încălcate limitele. Nu uiţi pe cei care îţi fac un bine şi cu atât mai mult pe aceia care te-au făcut să suferi sau au lezat pe cineva drag.