Berbec

Pentru nativul Berbec, relaţiile amoroase sunt frumoase doar la început. Atunci e fiorul iubirii, fluturii în stomac care vin şi pleacă. Când intervine monotonia, nativul Berbec pare să se plictisească şi să îşi dorească o nouă provocare. Îi place să cunoască oameni noi alături de care să se distreze. Preferă o relaţie pe termen scurt dar intensă în detrimentul uneia lungi şi lipsită de pasiune.

Gemeni

Nativul Gemeni este cunoscut de toată lumea ca fiind cel mai nestatornic semn zodiacal în dragoste. Asta pentru că nu se poate decide dacă simte ceva sau nu cu adevărat pentru o persoană. Ba mai mult, poate să fie atras de mai multe persoane în acelaşi timp, aşa că nu poate avea o relaţie pe termen lung. Îi place să socializeze, dar mai mult îi place să filtreze, fiind prins într-un joc al seducţiei.

Săgetător

Dacă există o persoană care trăieşte pentru libertate şi aventură, atunci nativul Săgetător este cu siguranţă. Este un explorator înnăscut, aşa că nu are vreme de pierdut cu relaţiile serioase. Dacă i se întâmplă să se îndrăgostească, o face pentru că e atras fizic de acea persoană, îşi îndeplineşte scopul, apoi pleacă mai departe. Pare dur, însă vrea să îşi menţină independenţa, iar o relaţie l-ar constrânge.

Vărsător

Nativul Vărsător este liber şi extrem de sociabil, dar nu poate fi înţeles de orice persoană. Are obiective atât de mari referitoare la viaţa sa şi la evoluţia sa încât nu are timp să se gândească la dragoste. Preferă relaţiile pe termen scurt, din care să înveţe câte ceva şi greu se ataşează emoţional. Este o persoană mai rece, însă ştie că aşa îi este cel mai bine, căci nu poate fi rănită.

Peşti

Nativul Peşti îşi face cu greu o relaţie de lungă durată din pricina personalităţii sale uşor ciudate. Îi place să trăiască mai mult singur, în propria lume şi cu greu se desprinde de universul său. În momentul în care întâlneşte pe cineva, are aşteptări mult prea mari, astfel că ajunge să fie dezamăgit.

Sursă foto: www.goodmenproject.com