Gemeni

Pentru Gemenii aflaţi într-o relaţie de lungă durată, aşteptarea a luat sfârşit. Toate par a fi la locul lor - dragostea, încrederea, respectul şi, mai ales, bucuria de a fi alături de partener. Aşa că puţine lucruri mai pot sta în calea unei nunţi. Poate că cererea în căsătorie nu va fi cu aplauze şi sute de mii de like-uri, ca pe internet, însă cu siguranţă va fi plină de emoţie şi imposibil de uitat. Cei care au mici dubii cu privire la persoana iubită sunt sfătuiţi să depăşească momentul cu încredere, nimeni nu poate fi sigur de nimic, niciodată. Lucrurile nu se vor rezolva prin amânări.


Rac

Veşti bune pentru Racii care au alături un partener de viaţă. Chiar dacă nu plănuiesc să se căsătorească, anul 2019 va unul al emoţiilor care ies la suprafaţă şi impun noi decizii cu privire la viitor. Iar una dintre acestea ar putea fi oficializarea relaţiei. Este momentul prielnic pentru a trece la următoarea etapă, în care iubirea adolescentină este înlocuită de o dragoste matură şi responsabilă. Cei care nu vor avea curajul să treacă peste această etapă de bunăvoie vor fi forţaţi să o facă pe viitor, doar că circumstanţele nu vor mai fi la fel de bune. Aşadar, înainte cu încredere!


Săgetător

Pentru nativii din zodia Săgetător logodna e un nou prilej de a sări cu paraşuta din avion sau de pe cine ştie ce pod înalt. La propriu. Din moment ce nu prea ţin la jurăminte şi momente solemne, vor transforma cererea în căsătorie, dacă tot trebuie făcută, într-o experienţă unică. După care vor posta fotografiile pe internet şi vor merge mai departe, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. E modul lor de a trăi viaţa şi, chiar dacă respectă tradiţiile privitoare la căsătorie, nu prea au de gând să le urmeze ca la carte. 2019, aşadar, logodnă şi, o dată cu ea, o nouă aventură!


Sursă: observator.tv