Taur

Pentru tine, relaţiile de cuplu sunt prioritare în viaţă, întrucât nu te poţi vedea trăind singură. Eşti o persoană sensibilă, care se ataşează poate mai greu, dar o face cu toată fiinţa. Ţi s-ar putea întâmpla să nu dormi chiar şi câteva nopţi la rând dacă partenerul ţi-a spus ceva care te-a făcut să suferi sau nu s-a comportat aşa cum ar fi trebuit. Trăieşti foarte intens clipele de dragoste, mai ales pe cele intime, şi te declari o fiinţă care împrăştie iubire pe oriunde merge.

Rac

Dacă ar fi după tine, ai vorbi mereu numai despre ceea ce simţi tu pentru oamenii din jur. Eşti o persoană caldă şi iubitoare, care trăieşte intens fiecare experienţă amoroasă. Deşi eşti timidă şi temătoare, reuşeşti să te confesezi celui drag şi să îi spui tot ce ai pe suflet. Poţi fi rănită foarte uşor, mai ales când vine vorba de despărţiri din pricina înşelatului sau a trădării sentimentale. Ai fi în stare să ierţi, însă nu ai mai putea iubi din nou cu aceeaşi intensitate.

Balanţă

Eşti mereu dispusă să te apropii de partener, chiar şi în momentele în care acesta nu merită. Conceptele de iubire şi prietenie sunt cele care îţi definesc personalitatea. Fiind dedicată în întregime partenerului de viaţă, el va realiza cât este de norocos. Eşti mereu atentă la detalii şi îţi place să îl surprinzi cu lucruri mărunte. Suferi dacă te desparţi, iar uneori poţi avea chiar şi o depresie din această cauză.

Peşti

Ţi-ai construit o lume a ideilor şi a emoţiilor şi acest lucru arată cât de plină de afecţiune poţi fi. Oricine decide să păşească în universul tău, îşi va da seama că e înconjurat de căldură şi ataşament. Ai sentimente profunde faţă de oameni şi trăieşti la superlativ fiecare gând şi gest de-al lor. Iubeşti până la epuizare şi ştii să îl faci fericit pe cel de lângă tine. Mai ai nevoie doar de puţină încredere în propriile forţe.

Sursă foto: www.pixabay.com