Leu

Intuiţia ta te determină să fii ceea ce eşti: o persoană expansivă, dornică de a arăta tot ceea ce simte. Este de apreciat la tine că atunci când iei o hotărâre greşită, îţi asumi responsabilitatea şi faci tot posibilul să te redresezi. Îţi place să dai sfaturi şi să ajuţii, iar unii te consideră o persoană înţeleaptă.

Scorpion

Pui atât de multă pasiune în ceea ce faci, încât intuiţia ta funcţionează la capacitate maximă, ca un al doilea creier pentru tine. Ai o putere de a citi gândurile altor oameni şi de a-ţi da seama de intenţiile lor, de aceea eşti mereu precaută şi nimic nu te ia prin surprindere. Analizezi caracterul celor din jur şi eşti foarte atentă la detalii. Intuiţia te ajută să identifici prietenii falşi din viaţa ta, motiv pentru care rar eşti decepţionată. Când vine vorba de alegeri, îţi asculţi întotdeauna inima şi nu sfaturile apropiaţilor.

Săgetător

Îţi place să meditezi adesea şi să reflectezi asupra situaţiilor din viaţa ta. De multe ori, te întrebi de ce ai făcut anumite alegeri în trecut şi te gândeşti la cum s-ar fi schimbat viaţa ta dacă ai fi ales o altă cale. Pentru a lua o decizie, ai nevoie de timp şi de linişte, moment în care îţi pui toate gândurile pe hârtie şi vezi atât avantajele, cât şi dezavantajele. De multe ori, adormi cu un gând şi te trezeşti cu altul, dar asta nu înseamnă că eşti o persoană nesigură, ci doar că acorzi timp pentru fiecare trăire. Uneori, poate nu îţi foloseşti intuiţia la capacitate maximă, însă eşti prudent prin natura ta.

Peşti

Nu numai intuiţia joacă un rol important în viaţa ta, dar şi intelectul. Eşti o persoană foarte inteligentă şi rezervată, motiv pentru care preferi să contemplezi pe latura spiritual şi să ieşi mai puţin în evidenţă cu gesturile tale. Simţi că ai o legătură spirituală puternică cu oamenii pe care îi întâlneşti zi de zi în viaţa ta. Ai mai multă încredere în inima ta, întrucât ea este singura care nu te va trăda vreodată.

Sursă foto: www.pexels.com