Geanina Ilieş a acceptat provocarea de a prezenta ”Gospodar fără pereche” pe un salariu mai mic decât al Anamariei Prodan. Mai exact, potrivit Libertatea, ea va câştiga 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, cu 5.000 de euro mai puţin decât lua Anamaria. Se pare că nu numai banii au motivat-o să accepte proiectul, ci şi faptul că de ceva vreme îşi dorea enorm să revină pe micul ecran cu un proiect propriu.

Anamaria Prodan a anunţat în direct că renunţă la emisiunea de la PRO TV

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Anamaria Prodan a făcut anunţul despre emisiunea pe care o moderează. Ea şi-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche”. Ea a dezvăluit că urmeaza o perioadă complicată în fotbal pentru care trebuie să depună eforturi mari.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a fost înlocuită! Cine este vedeta care va prezenta ”Gospodar fără pereche”

De asemenea, fetele ei au început să îi reproşeze că nu mai petrec mult timp împreună.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal şi trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruţă

Citeşte şi:Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

Geanina Ilieş s-a arătat încântată de noua provocare

„Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările”, spune Geanina Ilieş despre noul rol.