Anunţul a fost făcut în cursul zilei de joi, iar vedeta a oferit deja primele declaraţii, arătându-se extrem de încântată.

„Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările”, spune Geanina Ilieş despre noul rol.

Citeşte şi: Iuliana Tudor- sfaturi pentru un păr frumos şi sănătos! Cum reuşeşte vedeta să aibă o podoabă capilară de invidiat

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon şi s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentaţi gospodarii.

În urma cu câteva zile a anunţat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruţă.

Citeşte şi: Irina Rimes: „Niciun vis nu se împlineşte fără muncă, răbdare şi ambiţie“

„Să rămân la cârma emisiunii ar însemna să rup definitiv legătura cu familia mea, să nu îi mai văd absolut deloc, să filmez şi să fac fotbal
”, a spus Anamaria Prodan.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.