Sharon a postat un filmuleţ în memoria micuţului River Stone, care s-a născut pe 8 septembrie 2020 şi şi-a pierdut viaţa pe 30 august 2021. Imediat ce a aflat că nepoţelul ei avea probleme grave de sănătate, Stone a luat primul avion spre SUA – din Veneţia, unde filma o reclamă cu Dolce and Gabbana – pentru a-i fi alături, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băieţel.


Pierderea nepoţelului de nici un an a venit după un an în care actriţa a mai suferit şi alte despărţiri definitive. Atât bunica, cât şi naşa ei şi-au pierdut viaţa din cauza noului coronavirus în 2020, iar sora ei, Kelly, şi cumnatul ei, Bruce, au fost spitalizaţi vara trecută şi au luptat pentru viaţa lor după ce fuseseră şi ei infectaţi cu COVID-19. Din fericire, sora şi cumnatul au reuşit să scape cu viaţă, iar acum sunt încă în perioada de recuperare.


Micuţul River n-a fost singurul nepot pe care Sharon Stone l-a pierdut. În 2014, Colin Stone a murit în urma unei supradoze de heroină, în casa lui din Hollywood. Acesta n-avea mai mult de 22 de ani.  


Nu numai cei dragi şi apropiaţi actriţei au ajuns, la un moment dat, să se teamă pentru viaţa lor, chiar vedeta a trecut prin astfel de clipe cumplite. Se pare că Sharon a privit moartea în ochi de trei ori până acum. Şi, slavă Domnului, a scăpat cu viaţă de fiecare dată!