Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, au devenit părinţi pentru prima dată în luna martie a anului 2016, când actriţa a născut un băieţel care poartă numele Jonathan Rosebanks. 
Actriţa din ”The Princess Diaries”, în vârstă de 36 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară, după cum a mărtursit ea printr-un mesaj postat pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care fanii i-au putut admira burtica.
 

 
”Nu e pentru film...”, a scris actriţa care a mărturisit că nu a fost deloc uşor pentru ea să rămână însărcinată.
 
Anne Hathaway, laureată în 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol secundar în musicalul 'Les misérables', s-a căsătorit în 2012 cu Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani.

Actriţa a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Ea a jucat, de asemenea, în filme precum "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Brokeback Mountain", "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland" şi "The Intern".
 
În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013.
 
Anul acesta, Anne Hathaway a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.