Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, au fost protagoniştii unui moment tensionat în timpul unei probe.

Deşi concurenţii de la Asia Express trebuie să dea dovadă de rezistenţă, perseverenţă şi mult calm pentru a duce la bun sfârşit probele, Adda şi soţul ei au cedat încă de la primele probleme întâmpinate.

Lili Sandu, adevărul despre coşmarul pe care l-a trăit înainte de a rămâne însărcinată: ”Şansele erau de 1 la 100!”

Se pare că totul a pornit de la proba cu lampioane. Partenerii trebuiau să se ridice reciproc astfel încât să reuşească să le prindă de o bară înaltă. După execuţia probei, cei doi concurenţi de la Asia Express trebuiau să urmărească un panou din zonă pentru a urma instrucţiunile respective. În sarcina Addei a picat să fie atentă la instrucţiuni, asigurându-şi soţul că totul este sub control, scrie spynews.ro.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, căci Adda ar fi greşit:„Tu trebuia să citeşti panoul respectiv, iar eu trebuia să pun lampionul sus, pentru că nu cred că te descurcai tu singură să pui lampionul ălă, nici măcar în 3 săptămâni”.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

Cu toate că Adda a încercat să-i spună că a citit panoul şi a urmat instrucţiunile, Cătalin Rizea de la Asia Express a continuat să dea vina pe ea: „Eu mi-am făcut treaba, tu trebuia doar să-mi spui: ‘Bă, eu am citit panoul. Nu mai aveai nimic altceva de făcut!”

Iar şirul discuţiilor acide nu s-a încheiat aici, întrucât concurenţii au ieşit pe locul şase, lucru ce a declanşat, din nou, o serie de reproşuri.