Aşadar, Adelina Pestriţu a luat parte la gala de decernare a premiilor E! People Choice Awards 2019, unde a strălucit într-o rochie extrem de sexy, la braţul soţul ei.

Adelina Pestriţu a ales să poarte o rochie neagră, cu trenă, pusă în valoare nu doar prin crăpătura adâncă, ci şi prin decupajul din zona abdomenului şi prin decolteul adânc. Vedeta a strălucit, însă, la braţul soţului ei.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu îşi albeşte dinţii în mod natural cu doar 1 leu. Vedeta a dezvăluit totul

Înainte de a pleca în America, însă, vedeta a dezvăluit că rochia purtată de ea valorează 10.000 de euro, fiind realizată manual, timp de şase zile de 15 persoane.

De asemenea, ea a ales să-şi accesorizeze ţinuta cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro de la magazinul pe care urmează să-l deschidă în centrul Capitalei.

„Cu un bagaj plin cu emoţii, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soţ nerăbdător să-şi vadă soţia premiată pe Covorul Roşu la @peopleschoice, un dor nebun de Zeny şi începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranţă în România, aici unde îi este locul pentru că aici sunteţi voi, câştigătorii mei!”, a dezvăluit Pestriţu pe Instagram.

Citeşte şi: Prin ce peripeţii a trecut Adelina Pestriţu înainte de nuntă: ”Mi s-a făcut rău!”

Adelina Pestriţu a ajuns number one în preferinţe la categoria Best Romanian Influencer datorită câtorva milioane de voturi obţinute în perioada 4 septembrie – 18 octombrie 2019. La gala din 10 noiembrie vor participa şi ocupantele locurilor 2 şi 3 din România – vloggeriţele Irina Deaconescu şi Maria Zvinca.