Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a mărturisit că nu îşi va lua, momentan, fiica în vacanţe. Zenaida va împlini un an în luna august 2019. Până nu face 1 an şi 6 luni, micuţa nu va merge cu părinţii în vacanţă. Motivul a fost explicat de Adelina Pestriţu.

Adelina Pestriţu nu merge cu fiica în vacanţă

„Facem scurte vacanţe în ţară deocamdată. Considerăm că e încă micuţă pentru deplasări în străinătate. Motivul e că dacă noi am face acum o vacanţă în străinătate, am face undeva într-o destinaţie cu soare, ceea ce presupune un zbor lung, de câteva ore şi la destinaţie probabil dacă este insulă e foarte greu în cazul în care face temperatură sau are nevoie de medic. Nu poţi să ştii ce găseşti la faţa locului şi evităm astfel de episoade în momentul de faţă, dar când va împlini un an şi jumătate cu siguranţă o să plecăm şi în afară', a mărturisit Adelina, conform viva.ro.

Adelina Pestriţu a luat premergător de la specialist

'În momentul de faţă, îşi doreşte foarte mult să se ridice în picioare. Lucru care se şi întâmplă foarte des. Dacă nu sunt eu e Virgil, dacă nu e Virgil e bunica şi tot aşa, cineva e în preajma ei întotdeauna să-i îndeplinească această dorinţă. I-am luat şi un premergător, bineînţeles că pentru acest subiect ne-am consultat cu medicul pediatru şi cu kinetoterapeutul care ne vizitează în fiecare săptămână.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, la piscină alături de fetiţa ei. Ce i-a deranjat pe fani

Ne-au dat aprobare, ne-au zis că este foarte OK, dar să nu o ţinem foarte mult în premergător, lucru normal, pentru că mai avem şi alte activităţi: ne jucăm, dansăm, cântăm, ţipăm. Este foarte atrasă de tot ceea ce descoperă zilnic, noi ne dorim să îi arătăm cât mai multe lucruri”, a mai adăugat aceasta.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu desfiinţează dieta Dukan: “Mi-am obosit ficatul îngrozitor”