1. Cele mai răzbunătoare zodii - Berbec

 
Ajutat de Marte,care este un conducător războinic,berbecul nu lasă nimic la voia întâmplării. Temperamentul exploziv îl determină să reacţioneze rapid la orice atac,fie că o face verbal sau fizic.
 

2. Taur

 
Nativul acestei zodii se vrea a fi un pacifist şi preferă să aplaneze conflictele. Ţine mult la oameni şi le acordă credit,dar când aceştia îi trădează încrederea taurul nu se mai uită înapoi.
 
Răzbunarea e dulce şi pedeapsa e grea. Foloseşte cuvintele şi ignoraţa.
 

3. Gemeni

 
Cu ei nu ştii niciodată. Răzbunarea poate fi pentru ei cea mai mare satisfacţie de moment sau poate fi,după vorba din popor,frecţie la piciorul de lemn.
 
Personalitatea duală a gemenilor îi face să fie imprevizibili în situaţii care cer răzbunarea lor. Astfel,ei pot să reacţioneze violent,dacă simt nevoia,sau pur şi simplu pot să rămână impasibili.
 

4. Cele mai răzbunătoare zodii - Rac

 
Nativul acestei zodii este considerat a fi unul din posibilii cei mai răzbunători dintre toate semnele astrale. Acesta se transformă din omul cel mai adorabil şi cel mai iubitor în cel mai nemilos şi necruţător călău.
 
Problema la raci este tendinţa de izolare şi de a nu comunica,astfel că ajungi să nu te afecteze răzbunarea lor,ci faptul că nu ştii de ce o fac.
 

5. Cele mai răzbunătoare zodii - Leul

 
Leul este mai presus de toate mândru şi demn. Dacă răneşti aceste puncte-cheie,poţi fi sigur de răzbunarea nativului acestei zodii.
 
Doar roagă-te ca pedeapsa să fie una de scurtă durată,cu atât mai mult cu cât răzbunarea leului seamănă cu un tsunami. Partea bună este că leul,în final,poate să şi ierte.
 

6. Fecioara

 
Răzbunarea fecioarei nu este chiar atât de grea. Nu te va agresa verbal şi nici fizic,ca să nu mai vorbim că pedeapsa nu va dura mult. De ce? Pentru că din acel moment pentru fecioară nu mai exişti,prin urmare de ce să îşi piardă timpul cu tine.
 
În plus,fecioara suferă de sindromul demnităţii,deci nu va apela la o răzbunare cu circ. Cert e că nu o vei uita niciodată.
 

7. Balanţa

 
Balanţa este un semn al justiţiei. Va prefera să plătească un rău făcut propriei persoană în aceeaşi monedă.
 
Chiar dacă este cunoscută că face tot posibilul să aplaneze orice conflict,când îi sunt rănite sentimentele se răzbună.
 

8. Cele mai răzbunătoare zodii - Scorpionul

 
Dacă ai făcut ceva care îi poate stârni dorinţa de răzbunare scorpionului,ia în calcul mutatul din locuinţă şi chiar din oraş.
 
Mai în glumă,mai în serios,răzbunarea scorpionului poate fi un film despre tortură psihică şi fizică,cu final neaşteptat,dar cu siguranţă nu unul fericit. Culmea,nici chiar pentru scorpion.
 

9. Săgetator

 
Cu săgetătorul ai mai multe şanse să depăşeşti răzbunarea sa fără prea multe răni interioare şi scandal. Vestea şi mai bună este că nativii acestei zodii nu iau lucrurile personal prea uşor,deci nu îi vor atinge micile şicane.
 
Plus că săgetătorul uită şi iartă la un moment dat.
 

10. Cele mai răzbunătoare zodii - Capricorn

 
Dacă un capricorn,fie el femeie sau bărbat,decide să se răzbune pune la cale un plan de atac metodic şi cu minimă implicare emoţională.
 
Aceasta din urmă este necesară pentru decizia finală,când strategia de răzbunare este aproape gata. El nu stă la discuţii,dacă ai greşit,trebuie să plăteşti. Şi nu oricum,ci astfel încât să regreţi şi să-ţi doreşti din toată inima să nu mai faci ce ai făcut.
 

11. Vărsător

 
Nativul acestei zodii nu se lasă prins în capcana răzbunării. Va încerca din răsputeri să nu dea curs dorinţei de a face pe cineva să plătească.
 
De asemenea,se va distanţa emoţional de conflict şi de cel care l-a provocat. Dacă nici aşa nu se „stinge“ problema,vărsătorul se vede nevoie să „şteargă“ din memorie vinovatul.
 

12. Cele mai răzbunătoare zodii - Peşti

 
Poate nu ai observat dar peştii,uneori atât de prietenoşi şi drăguţi,se pot transforma cu uşurinţă în peşti răpitori sau chiar în piranha,dacă situaţia o cere.
 
La fel ca celelalte semne de apă,cum sunt racul şi scorpionul,viaţa lor se desfăşoară cu sentimentele activate. Dacă ai rănit un nativ din zodia peşti,pregăteşte-te s-o iei la fugă. Reacţionează instinctiv şi uneori violent,dar preferă cuvintele.