În ultimii săi ani de viaţă, gangsterul a fost cât se poate de chinuit de un anume Jimmy, care-i bântuia nopţile şi coşmarurile. Înnebunise Capone sau chiar era vizitat de fantoma uneia dintre victimele sale?

Alphonse Gabriel "Al" Capone (1899–1947) s-a născut în Brooklyn, New York, şi era fiul unor imigranţi italieni. Intrarea lui în lumea infractorilor s-a petrecut în momentul în care s-a mutat în Chicago şi s-a împrietenit cu Johnny Torrio, un mafiot care făcea afaceri ilegale cu alcool în plină prohibiţie. Până la 26 de ani, Al reuşise să devină deja un şef de temut în mafia locală, cu o influenţă majoră în politică şi poliţie.

Iar, atunci când a ajuns după gratii, relaţiile pe care le avea s-au asigurat că-i creează lui Capone condiţii foarte bune de trai. Celula lui Al avea mobilă de lux, picturi în ulei şi un radio. În ciuda acestor condiţii excelente, mafiotul suferea îngrozitor. Plângea, scâncea şi se temea crunt de Jimmy, care nu-i dădea pace în niciuna dintre nopţile petrecute în închisoare.

Multă lume era de părere că Jimmy era nimeni altcineva decât una dintre victimele lui, care venise să-l bântuie noapte de noapte. Una dintre cele şapte victime ale faimosului masacru de Ziua Îndrăgostiţilor se numea James (Jimmy) Clark şi de aici legătua pe care a făcut-o publicul însetat de senzaţional.