Alina Puşcaş e însărcinată în 7 luni

În mai puţin de 2 luni, vedeta de la Te cunosc de undeva, de la Antena 1, va naşte. Aceasta a luat multe kg în plus, dar a refuzat să dea un număr exact. A menţionat doar că nu o mai încap hainele, deloc!

„Ba da (n.r. s-a îngrăşat), dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă', a spus Alina Puşcaş la Antena Stars.

Ce sex va avea copilul Alinei Puşcaş

Vedeta va naşte peste 2 luni, în vară. Aceasta va avea o fetiţă, spre dezamăgirea soţului ei care voia gemeni. Din păcate, va fi şi ultima sarcină a vedetei tv deoarece medicul i-a spus că organismul ei e slăbit.

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi şi ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima şansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieşit (…) Este fetiţă! E distrus Mihai!

Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieţi, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Şi-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu ştim ce nume are, de-asta i-am zis doar ‘fata’.  

Citeşte şi: Ce a păţit Antonia în timpul unui concert: "Mi-a fost foarte ruşine"

Nu am nume, aştept propuneri (…) A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie şi ianuarie, în care m-am simţit foarte rău, tot ce nu am simţit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic’, a povestit Alina Puşcaş.

Citeşte şi: Iuliana Marciuc a slăbit. Cum arată la 52 de ani