Iuliana Marciuc a slăbit

La petrecerea Viva, vedeta a ales să poarte o rochiţă alb-negru, cu model clasic, elegant. Ţinuta aleasă de ea i-a lăsat picioarele suple şi tonifiate la vedere. Aceasta a mărturisit că este printre puţinele ţinute din garderobă care îi vin bine deoarece restul i-au rămas mari.

Cum a slăbit Iuliana Marciuc

Vedeta a mărturisit că a mers la sala de 3 ori pe săptămână. A ţinut o dietă din care a eliminat pâinea şi dulciurile. În mai puţin de 6 luni, aceasta a dat jos 8 kg.

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele!

Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Sincer… uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele!’, îşi aminteşte Iuliana Marciuc.

Cum arată Iuliana Marciuc la 52 de ani

„Am întinerit cu 12 ani, ceea ce este incredibil! Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea. Nu mi-a fost greu, pentru că atmosfera este foarte antrenantă, căci în ora aia nu te mai gândeşti la nimic, este muzică, sunt antrenori tineri şi drăguţi.

Citeşte şi: Antonia, concert fără fani. De ce nimeni nu a venit să o asculte

Chiar azi vorbeam cu unul dintre antrenori, că diferă de la persoană la persoană zona în care grăsimea atacă prima dată. La mine a atacat prima dată picioarele. Adrian este un tip care mergea de ani de zile la sală, de 3 ori pe săptămână şi încerca să mă determine şi pe mine, dar el merge la o sală de forţă şi mie nu-mi place’, spune iubita lui Adrian Enache, conform viva.ro.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, mamă singură: ”Există multă tensiune şi presiune!”