Ultima sarcină i-a adus Amaliei Năstase nu mai puţin de 30 de kilograme, de care nu a reuşit să scape de ele sub nicio formă. 
 
Acum, însă, ea a hotărât că trebuie să scape de ele şi a optat pentru o dietă strictă. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on


”Eu am fost dintotdeauna un om slab. Înainte de primul copil avem 53 de kilograme, după sarcină, rămăsesem cam pe la 57-58. Dar eu consider că greutatea mea ideală este de 60 de kilograme. Înainte de a treia sarcină, am început să mă îngraş, iar medicul endocrinolog mi-a spus: Nu mai mâncaţi! Şi am început tot felul de cure, gen detox, în care zece zile beam numai sucuri... Slăbeam, într-adevăr, 4-5 kilograme, şi după aceea le puneam la loc. În patru ani, am pus 30 de kilograme. Am fost şi gravidă, m-am îngrăşat, le-am dat jos, le-am pus la loc. Am 30 de kilograme în plus faţă de 60, pe care le doresc”, a declarat Amalia Năstase, la Vorbeşte lumea. 
 
Astfel, Amalia a reuşit să topească nu mai puţin de 25 de kilograme, iar acum se poate mândri cu o siluetă de invidiat.
 
Mai mult de atât, ea a făcut publică şi meniul ei zilnic.
 
”Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca şi snack, am un măr”, a spus Amalia Năstase. 
 
”După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. E cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare...
 
Dimineaţa beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. 
 
La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a mai mărturisit fosta soţie a lui Ilie Năstase.