“Am fost martora multor lucruri neplăcute la viaţa mea – multe certuri şi multe îmbrânceli. În copilărie, nu m-am simţit în siguranţă, iar senzaţia că n-ai nicio putere este cel mai urât sentiment din lume”, a dezvăluit vedeta în momentul în care s-a simţit pregătită să vorbească despre ororile îndurate în primii ei ani de viaţă. „Muzica a fost cea care m-a salvat! Suferinţa de acasă a dat naştere pasiunii mele pentru muzică”, a adăugat Aguilera.

Dezvăluirile surprinzătoare ale cântăreţei au fost date pe post în cadrul unui interviu E! şi ne-au luat pe toţi prin surprindere. De-atunci Christina a îndrăznit să mai vorbească despre violenţa tatălui ei, iar mama vedetei a confirmat cele povestite de faimoasa ei fiică.

Shelly, mama Christinei, şi-a amintit, la un moment dat, cum a găsit-o pe fiica ei, care n-avea mai mult de patru ani atunci, cu întreaga faţă acoperită de sânge: „Am luat-o imediat în braţe şi am întrebat-o ce se întâmplase, iar ea mi-a răspuns: «Tati voia să se culce, iar eu am făcut prea mult zgomot...»